Vakantiehuizen België

Een vakantie niet te ver van huis, maar wel naar het buitenland? Een vakantiehuis in België huren is dan je beste optie. België heeft zoveel moois te bieden voor jong en oud. Heerlijke wandelingen maken tijdens de vakantie in de Ardennen. Of wil je liever naar het strand, denk dan aan populaire plaatsen als Oostende en Knokke Heist. Verder is een vakantie naar de Hoge Venen en de belgische provincie Luxemburg en Belgisch Limburg een echte aanrader.

Vakantiehuizen in België

Zomervakantie 2023

Bekijk vakantiehuizen

Vindt de vakantie die bij jou past

Populaire thema's

In het bos

Vakantiepark

Card image
Met de hond

aan het water

vakantiehuizen in België

Uitgelichte accommodaties

Vakantiehuis Aux Petits Nutons

Cherain, Ardennen, Luxemburg, België

3 personen

1 slaapkamer

1 badkamer

€ 69 per nacht

Vakantiehuis Ferme d'Harroy

Houyet, Ardennen, Namen, België

30 personen

7 slaapkamers

6 badkamers

€ 862 per nacht

Vakantiehuis La Bouverie - Tancrémont

Wallonie, Ardennen, Luik, België

14 personen

7 slaapkamers

4 badkamers

€ 400 per nacht

Boerderij Coeur de Boeur

Tavigny, Ardennen, Luxemburg, België

14 personen

6 slaapkamers

6 badkamers

€ 294 per nacht

Vakantiehuis Evasion

Malmédy-Boussire, Ardennen, Luik, België

27 personen

10 slaapkamers

3 badkamers

€ 271 per nacht

Vakantiehuis Les Houppias

Nismes Viroinval, Ardennen, Namen, België

9 personen

5 slaapkamers

5 badkamers

€ 198 per nacht

Vakantiehuis ol Vich Périr

Waimes, Ardennen, Luik, België

13 personen

5 slaapkamers

2 badkamers

€ 163 per nacht

Appartement Résidence Durbuy 4

Durbuy, Ardennen, Luxemburg, België

2 personen

0 slaapkamers

1 badkamer

€ 76 per nacht

Vakantiehuis La Buse

Rendeux, Ardennen, Luxemburg, België

6 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 107 per nacht

Vakantiehuis Orée du bois

Bovigny-Gouvy, Ardennen, Luxemburg, België

30 personen

14 slaapkamers

14 badkamers

€ 604 per nacht

Particuliere vakantiehuizen in België 2023

Als je ervoor kiest om een particulier vakantiehuis in België te huren, betekent dat, dat je niet ver hoeft te reizen en toch optimaal kan genieten. Een vakantiehuis in België heeft veel voordelen. Aangezien België maar een klein land is, kan je al veel bezienswaardigheden van je lijstje strepen. Zo kan je heel veel van de natuur zien als je een vakantiehuis in de Ardennen huurt. Ben je meer een fan van een vakantie aan de zee? Dan kan je het best een vakantiehuis aan de Belgische kust huren. Als je toch een liefhebber bent kan je altijd nog dichtbij huis op vakantie gaan, maar toch in het buitenland. In dit geval is het aan te raden een vakantiehuis in Belgisch Limburg te huren.

Vakantiehuis aan de Belgische Kust

Een vakantiehuis aan de Belgische Kust huren, betekent dat je lekker kan uitwaaien op het strand(winter/herfst) of kan genieten van een zon-, zee- en strandvakantie(zomer/lente). Een vakantie aan de Belgische Kust betekent niet dat je alleen maar naar het strand kan gaan. Er zijn ook genoeg steden te bezoeken. Zo heb je Oostende, Knokke-Heist en natuurlijk Nieuwpoort. Deze steden zijn perfect om er even tussenuit te gaan en lekker te kunnen wandelen met het hele gezin of samen. Als je een fan bent van een strandvakantie in combinatie met prachtige steden bezoeken, dan moet je zeker een vakantiehuis in West-Vlaanderen, België huren.

Vakantiehuis in Belgisch Limburg 

Als je kiest voor een vakantie in België, dan kan dat op vele manieren worden ingevuld. Maar een vakantie in Belgisch Limburg is een hele mooie invulling. Er zijn hier prachtige dorpen en steden te bezoeken, zoals Hasselt, Maaseik, Tongeren en Sint-Truiden. Er valt dus genoeg te zien en te beleven als je een vakantiehuis in Belgisch Limburg huurt. Je kan natuurlijk ook een uitstapje maken naar het Nederlandse deel van Limburg, hierdoor kan je jouw vakantie helemaal compleet maken. Een vakantie in België invulling geven hoeft dus niet zo moeilijk te zijn. Een particulier vakantiehuis in België huren kan ook in Belgisch Limburg zijn.

Vakantiehuis in de Ardennen

Een particulier vakantiehuis in België huren is ook voor de echte natuurliefhebbers een absolute aanrader. Een vakantie in de Ardennen zorgt ervoor dat je prachtige wandelingen kan maken door de vele natuurgebieden die te vinden zijn in de Ardennen in België. Als je een particulier vakantiehuis in de Ardennen huurt, heb je nog keus uit verschillende gebieden. Zo kan je een vakantiehuis in of bij natuurgebied de Hoge Venen huren. Natuurgebied de Hoge Venen is een van de populairste natuurgebieden in België. Hier kan je dan ook perfect wandelen en genieten van de natuur en je vakantie in België. Verder kan je een vakantiehuis in Luxemburg huren. Luxemburg is een provincie in België en ligt (natuurlijk) naast het land Luxemburg, waardoor je nog meer uitstapjes kan maken.

Vakantie met de hond in België

Wil je graag op vakantie naar België, maar heb je ook een hond die graag mee wilt op vakantie? Ook dat is mogelijk als je een particulier vakantiehuis in België huurt. Natuurlijk moet je huisdier mee kunnen op vakantie, daarom zijn er genoeg vakantiehuizen te huur waarbij een huisdier meenemen is toegestaan. Ook in België zijn er genoeg vakantiehuizen met de hond te huur. Hierdoor is een vakantie in België voor iedereen een succes. Een vakantie aan de Belgische Kust met de hond is natuurlijk geweldig, omdat je hond dan lekker over het strand kan rennen en door de duinen kan banjeren. Ook honden zijn natuurliefhebbers, dus een vakantie met de hond in de Ardennen of een vakantie met de hond in Belgisch Limburg zal je hond dan ook gelukkig maken.