Wintersport Frankrijk 2023

Als je op wintersport gaat naar Frankrijk, heb je keus uit veel skigebieden met vele kilometers aan piste. Een skivakantie in Frankrijk betekent dat je ook de meest populaire skigebieden in Frankrijk kan bezoeken. Denk dan aan wintersport bij de Mont-Blanc, Val Thorens en Les Menuires.  Een wintersport in Frankrijk is bovendien perfect om met het hele gezin te gaan. Er zijn veel kindvriendelijke pistes en pistes voor beginners, maar er is ook genoeg te beleven voor de doorgewinterde wintersporter.​​​​​​​
​​​​​​​
Wintersport in Frankrijk

Populaire skigebieden

Wintersport in Les Portes du Soleil

Het skigebied Les Portes du Soleil is een groot skigebied verspreid over meerdere dorpen. De bekendste plaatsen hier zijn Châtel, Morgins, Avoriaz en het Zwiterse Champoussin.

Wintersport in Tignes-Val d'Isère

Het skigebied van Tignes ligt bij de Frans-Italiaanse grens. Naast Tignes ligt skigebied Val-d'Isère. Beide skigebieden hebben kindvriendelijke pistes.

Wintersport in Le Grand Massif

Het skigebied Le Grand Massif valt binnen de top 10 skigebieden van Frankrijk en is geschikt voor iedereen. Of je nou een beginner bent of een ervaren wintersporter, er is genoeg te beleven.

​​​​​​​Wintersport in Les Trois Vallées

Les Trois Vallées is een van de populairste skigebieden. Hier liggen ook de populaire plaatsen als Val Thorens en Les Menuires. Er zijn hier zoveel pistes dat er voor iedereen wat te beleven is.

Wintersport in Les 2 Alpes

In het skigebied Les 2 Alpes vindt je de skigebieden Les Deux Alpes en Venosc. Les 2 Alpes ligt in de Zuid-Alpen van Frankrijk en is geschikt voor alle niveau's.

Wintersport in Paradiski

In het skigebied Paradiski vind je meerdere dorpen met  prachtige skigebieden, waaronder Vallandry, Les Arcs en La Plagne. Er zijn hier pistes voor alle niveau's en kindvriendelijke pistes.

Wintersport in Evasion Mont Blanc

Evasion Mont Blanc heeft kindvriendelijke pistes. Het skigebied grenst zowel aan Zwitserland als aan Italië, hierdoor valt er veel te beleven voor jong en oud

Wintersport in Alpe d'Huez

In dit populaire Franse skigebied liggen meerdere gebergtes, met meerdere skipistes in Huez, Oz en Oisans en Alpe d'Huez. Pistes voor iedereen, zowel voor kinderen als beginners en ervaren.

Alle wintersporthuizen in Frankrijk

Wintersport Frankrijk

Uitgelichte accommodaties

Appartement L'Adret

Serre Chevalier, Alpes du Sud, Frankrijk

8 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 105 per nacht

Appartement L'Aiguille du Midi

Chamonix, Haute Savoie, Frankrijk

2 personen

1 slaapkamer

1 badkamer

€ 45 per nacht

Appartement Soyouz Vanguard

Le Corbier, Haute Savoie, Frankrijk

4 personen

1 slaapkamer

1 badkamer

€ 37 per nacht

Appartement Soyouz Vanguard

Le Corbier, Haute Savoie, Frankrijk

4 personen

1 slaapkamer

1 badkamer

€ 37 per nacht

Appartement Vostok Zodiaque

Le Corbier, Haute Savoie, Frankrijk

4 personen

1 slaapkamer

1 badkamer

€ 42 per nacht

Appartement Pegase Phenix

Le Corbier, Haute Savoie, Frankrijk

4 personen

1 slaapkamer

1 badkamer

€ 42 per nacht

Appartement Le Clos de la Fontaine

Saint Gervais, Haute Savoie, Frankrijk

6 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 86 per nacht

Chalet Balcon du Paradis

Peisey-Vallandry, Noord Alpen, Frankrijk

14 personen

7 slaapkamers

3 badkamers

€ 252 per nacht

Appartement Les Grets

Saint Gervais, Haute Savoie, Frankrijk

4 personen

1 slaapkamer

1 badkamer

€ 47 per nacht

Appartement La Roche Blanche

Val Thorens, Haute Savoie, Frankrijk

2 personen

1 slaapkamer

1 badkamer

€ 62 per nacht

Wintersport in Frankrijk 2023

Veel Nederlanders gaan in de winter, en het wintersportseizoen, op skivakantie naar Frankrijk. De kans is dan ook groot dat je veel Nederlanders tegenkomt als je een vakantiehuis of chalet voor je wintersport in Frankrijk huurt. Voor een wintersport in Frankrijk 2023 heb je keus uit ontzettend veel skigebieden. Op onze website vind je een aantal van de populairste skigebieden in Frankrijk. Zo kan je een vakantiehuis of chalet huren voor je wintersport in Les Trois Vallées. Hier kan je skiën in gebieden als Val Thorens en Les Menuires, dit zijn voor veel Nederlanders de bekendste skigebieden in Frankrijk. Veel Nederlanders zullen in de winter en voorjaarsvakantie weer op wintersport gaan naar Frankrijk in 2023. Wil jij hier ook deel van uit maken? Zorg dan dat je een vakantiehuis of chalet voor je skivakantie in Frankrijk in 2023 huurt.
Wintersport in Les Trois Vallées 2023
Als je denkt aan een wintersport in Frankrijk, dan denk je aan een wintersport naar de grootste skigebieden in Frankrijk. Als je een vakantiehuis of chalet voor je skivakantie in 2023 in Les Trois Vallées huurt, dan zit je bij de grootste en meest populaire skigebieden van Frankrijk. In Les Menuires en Val Thorens zijn veel Nederlanders te vinden tijdens de wintersportperiode. Hierdoor kan je makkelijk een gezellig praatje maken en nieuwe contacten leggen. Verder zijn er veel mogelijkheden voor de Après-ski, waardoor jouw skivakantie in Frankrijk helemaal fantastisch wordt.
Wintersport in Paradiski of Evasion Mont Blanc 2023
Naast het populairste skigebied Les Trois Vallées, heb je ook nog de minder populaire skigebieden in Frankrijk die je alsnog een onvergetelijke skivakantie kunnen bezorgen. In Paradiski en Evasion Mont Blanc heb je veel grote skigebieden en kunnen zowel jong als oud en beginners en experts zich vermaken op de vele pistes. Ga daarom nu een vakantiehuis of chalet voor je wintersport in Paradiski, Evasion Mont BLanc, Frankrijk in 2023 huren.
Wintersport in Les 2 Alpes 2023
Skigebied Les 2 Alpes beschikt over vele pistes waaronder kindvriendelijke pistes en pistes voor alle niveaus. Hierdoor maakt het niet uit hoe goed je bent en kan je in alle gevallen heerlijk genieten van je skivakantie in Les 2 Alpes. Er zijn 2 grote plaatsen in dit skigebied waar je makkelijk de pistes op kan, namelijk Les Deux Alpes en Venosc. Zorg daarom dat je een vakantiehuis of chalet voor je wintersport in Frankrijk in Les Deux Alpes of Venosc huurt.
Particuliere vakantiehuizen voor wintersport in Frankrijk 2023
Als je op zoek bent naar een vakantiehuis of chalet voor je wintersport in Frankrijk in 2023, dan heb je misschien wel het liefst een particulier vakantiehuis of chalet voor je wintersport in Frankrijk in 2023. Het voordeel van een particulier vakantiehuis of chalet huren is natuurlijk dat de inrichting veel gezelliger is en er vaak meer faciliteiten zijn. Hierdoor is het vakantiehuis of chalet ook een stuk leuker om in te verblijven en voelt het meer als een thuis. Heb jij het liefst een particulier vakantiehuis of chalet voor je wintersport in Frankrijk? Huur dan een particulier vakantiehuis of chalet voor je wintersport in Frankrijk 2023.