Eurochalets vakantiehuizen

Ben je op zoek naar een verblijf voor jouw vakantie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met een ruim aanbod van maar liefst 70.000 vakantiehuizen in 18 verschillende landen, is er voor ieder wat wils. Op zoek naar een luxe appartement in de natuur of een villa aan zee? Een chalet in de bergen of toch liever een vakantiehuis aan de kust? Het is allemaal mogelijk door het ruime aanbod vakantiehuizen van Eurochalets.

Vakantiehuis zoeken

Vindt de vakantie die bij jou past

Populaire thema's

Aan zee

MeT de hond

Card image
Bergen

Schoolvakanties

Zomervakantie 2024

De beste zomerbestemmingen

Casa La Torre

Santa Fiora, Toscane/Elba, Italië

5 personen

3 slaapkamers

3 badkamers

€ 166
gemiddeld
per nacht

Apartment Winterglück

Winterberg, Sauerland, Duitsland

4 personen

1 slaapkamer

1 badkamer

€ 98
gemiddeld
per nacht

Villa Leonidion

Leonidio, Peloponnesos, Griekenland

5 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 138
gemiddeld
per nacht

Vakantiepark Bergumermeer 10

Sumar, Friesland, Nederland

6 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 119
gemiddeld
per nacht

Apartment Alpine Classic

Matrei in Osttirol, Oost Tirol, Oostenrijk

4 personen

2 slaapkamers

2 badkamers

€ 309
gemiddeld
per nacht

Modern apartment fully and high quality furnished

Heilbronn, North Sea Region, Duitsland

4 personen

2 slaapkamers

2 badkamers

€ 532
gemiddeld
per nacht

Vakantiehuis FIT03/1

Luino, Italiaanse Meren, Italië

5 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 213
gemiddeld
per nacht

Tent lodge Glamour tent 'Smuk'

Twijzel, Friesland, Nederland

2 personen

1 slaapkamer

1 badkamer

€ 88
gemiddeld
per nacht

Appartement Weserbergland - Bad Pyrmont

Bad Pyrmont-Löwensen, Weserbergland, Duitsland

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 158
gemiddeld
per nacht

Appartement DOCKSIDE 0302GAR

Nieuwpoort, West-Vlaanderen, België

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 123
gemiddeld
per nacht

Vakantiehuizen bij Eurochalets

Particuliere vakantiehuizen in Europa
​​​​​​​
Bij Eurochalets hebben we een ruim aanbod particuliere vakantiehuizen in Europa. In ieder land is er genoeg aanbod te vinden en dat zorgt ervoor dat er voor iedereen een vakantiehuis te vinden is die voldoet aan jouw wensen. De grote vraag is natuurlijk waarom zou je een particulier vakantiehuis huren en niet een algemeen vakantiehuis huren. Een particuliere vakantiewoning is vaak gezelliger ingericht en voelt veel meer aan als een thuis in plaats van een tijdelijk vakantiehuis. Bovendien zijn particuliere vakantiehuizen comfortabel ingericht en gefocust op gezinnen en stellen. Hierdoor kan je veel meer uit je vakantie halen en kan je optimaal genieten.

​​​​​​​Particuliere vakantiehuizen in Duitsland
Als je een liefhebber bent van de natuur en oude dorpen en steden bezoeken, dan is het een aanrader om een particulier vakantiehuis in Duitsland te boeken. Tijdens een vakantie in Duitsland kun je genieten van de vele natuurgebieden met verschillende meren en in het oosten en zuiden zelfs bergen. Als je een particulier vakantiehuis in Duitsland boekt, dan moet je zeker een bezoek brengen aan de vele oude steden en dorpen die te vinden zijn door heel Duitsland. Veel van deze dorpen en steden hebben een unieke stijl en zijn prachtig om doorheen te lopen en ze eens goed te bekijken.

​​​​​​​Particuliere vakantiehuizen in Frankrijk
​​​​​​​
Ieder jaar zijn er weer veel vakantiegangers die een vakantiehuis in Frankrijk huren. Ook veel Nederlanders reizen af naar Frankrijk om daar hun particuliere vakantiehuis in Frankrijk in te trekken. In Frankrijk kan je ieder type vakantie vinden. Je hebt een prachtige kustlijn voor de mensen die niet met 40 graden door een stad willen lopen en liever temperaturen rond de 25 graden hebben. Verder heb je mensen die een vakantiehuis in Frankrijk aan de Middellandse Zee huren, deze vakantiegangers willen graag genieten van de prachtige stranden in Zuid-Frankrijk. Bovendien is er een groot aanbod vakantiehuizen in de Franse Alpen en de andere berggebieden. Hierdoor is Frankrijk een populair vakantieland voor de wintersport. Kortom, er is voor iedereen een geschikt particuliere vakantiewoning in Frankrijk te boeken.

​​​​​​​Particuliere vakantiehuizen in Nederland
Voor de vakantiegangers die niet ver willen reizen is het huren van een particulier vakantiehuis in Nederland aan te raden. Als je een particulier vakantiehuis in eigen land huurt, dan zitten daar veel voordelen aan verbonden. Zo is het niet ver rijden naar je vakantiehuis in Nederland en scheelt het veel brandstof en is het goed voor het milieu. Verder heb je niet dat je een andere taal moet gaan spreken als je op vakantie in Nederland bent, behalve als je naar Friesland op vakantie gaat natuurlijk. Tijdens een vakantie in Nederland kan je genieten van de prachtige dingen die ons eigen land te bieden heeft. Spreekt dit je echt aan? Zorg dan dat je een vakantiehuis in Nederland huurt en geniet van je vakantie!​​​​​​​

Particuliere vakantiehuizen in België
​​​​​​​Een particulier vakantiehuis in België huren is een aanrader voor de echte liefhebber van natuur en architectuur. Er is zoveel te beleven als je een vakantiehuis in België huurt. Er zijn prachtige natuurgebieden met als grootste natuurlijk de Ardennen. Er zijn dan ook genoeg particuliere vakantiehuizen in de Ardennen, België te vinden. Hierdoor kan jij jouw vakantie naar België helemaal inrichten zoals je zelf wilt. Bovendien is er voor de strandliefhebbers genoeg aanbod aan particuliere vakantiehuizen aan de Belgische Kust. Kortom, er is voor iedereen een vakantiehuis in België te vinden die aansluit bij zijn of haar verwachtingen.

 • ​​​​​​​Particuliere vakantiehuizen in Oostenrijk
  • Ben je een liefhebber van heerlijke bergwandelingen en fietstochten? Zorg dan dat je een particulier vakantiehuis in Oostenrijk huurt. Tijdens je vakantie in Oostenrijk kun je genieten van de mooie omgeving van bergen. Naast de vele bergwandelingen die je kan maken als je een chalet in Oostenrijk huurt, kan je de vele dorpen en steden bezoeken met prachtige architectuur en een bijzondere bouwstijl. Een vakantiehuis of chalet in Oostenrijk voor de wintersport is ook heel populair en de vakantiehuizen en chalets in Oostenrijk worden dan ook goed bezet tijdens de wintersportperiode. Zorg daarom dat je er op tijd bij bent en huur een particulier vakantiehuis of chalet in Oostenrijk.
 • Particuliere vakantiehuizen in Zwitserland
  • Naast een vakantie in Oostenrijk is het voor de liefhebbers van een vakantie in de bergen, een aanrader om een particulier vakantiehuis in Zwitserland te huren. Tijdens een vakantie in Zwitserland is het mogelijk om gebruik te maken van de vele bergliften, waardoor je nog meer kan zien en je heerlijke wandelingen kan maken met prachtige uitzichten. Naast de vele bergwandelingen en fietstochten door de bergen, kun je ervoor kiezen om tijdens je vakantie in Zwitserland te wandelen door de prachtige dorpen en steden, of fietsen langs de meren en je weer andere stukjes van Zwitserland kunt ontdekken. Vanwege het ruime aanbod aan vakantiewoningen in Zwitserland kan iedereen die op vakantie naar Zwitserland gaat ook daadwerkelijk een particulier vakantiehuis in Zwitserland huren.
 • Particuliere vakantiehuizen in Italië
  • Een vakantie naar Italië is voor iedere vakantieganger aan te raden om een keer te doen. In Italië heb je namelijk veel oude steden met geweldige architectuur. Je kan tijdens je vakantie in Italië veel leren over de tijd van de Romeinen, hoe er toen geleefd werd en hoe de architectuur in elkaar zit. Naast de prachtige steden zijn er mooie natuurgebieden en liggen veel particuliere vakantiehuizen in Italië niet ver van de zee. Hierdoor is het voor liefhebbers van een zon-, zee- en strandvakantie een populair vakantieland en is er dus voor iedereen een particulier vakantiehuis in Italië te vinden.
 • Particuliere vakantiehuizen in Kroatië
  • Voor een zon-, zee- en strandvakantie moet je op vakantie naar Kroatië. Met een uitgestrekte kustlijn zijn er ontzettend veel particuliere vakantiehuizen in kroatië te boeken. Als je een vakantiehuis in Kroatië huurt dat meer landinwaarts staat, dan kan je prachtige wandelingen gaan maken in een van de vele natuurgebieden. Verder kan je een uitstapje maken naar de omliggende landen zodat je alles uit je vakantie in Kroatië kan halen. Ben jij nou een echte liefhebber van zulke vakanties? Boek dan nu je particuliere vakantiewoning in Kroatië.
 • Particuliere vakantiehuizen in Denemarken
  • Als je geen liefhebber bent van de hoge temperaturen in het zuiden van Europa dan is een vakantie naar Denemarken een absolute aanrader. De temperaturen zijn hier lager en er is ook nog eens genoeg te beleven als je een particulier vakantiehuis in Denemarken huurt. Tijdens je vakantie in Denemarken zijn er genoeg plaatsen om te bezoeken en kan je genieten op het strand aan de Deense kust. Tijdens een vakantie in Denemarken moet je zeker een bezoek brengen aan Legoland. Dit kan door een vakantiehuis dichtbij Legoland te huren. Spreekt een vakantie naar Denemarken je aan? Zorg dan dat je een particuliere vakantiewoning in Denemarken huurt.