Wintersport vakantiehuizen

Wintersport 2024

Nu te boeken! Wintersport 2024

Het aanbod voor het wintersport seizoen 2024 staat nu op onze website! In de komende periode komen er steeds meer accommodaties beschikbaar. Vind je het ideale vakantiehuis, maar is het (nog) niet beschikbaar? Neem dan vooral contact op, zodat je als eerste weet wanneer jouw perfecte wintersport te boeken is. 

Populaire skigebieden

Wintersport ​​​​​​Oostenrijk 2024

Wintersport Frankrijk 2024

Wintersport Duitsland 2024

Wintersport Tsjechië2024

Wintersport Zwitserland 2024

Wintersport Oostenrijk 2024

Veel doorgewinterde wintersporters kiezen voor een skivakantie in het prachtige Oostenrijk. Tijdens je wintersport in Oostenrijk in 2024 zijn er zoveel pistes te gebruiken. Bovendien zijn er pistes voor alle niveaus. Wanneer je je kinderen graag meeneemt naar je wintersport in Oostenrijk dan zijn er ook genoeg kindvriendelijke pistes en is er zelfs de mogelijkheid om je kinderen skilessen te laten nemen. Hierdoor kan je zelf in alle rust van de zwarte pistes gaan en kan iedereen genieten van de skivakantie in Oostenrijk in 2024.
Natuurlijk zijn er tijdens de wintersport in Oostenrijk ook genoeg mogelijkheden voor Après-Ski, voor veel wintersporters is dit een vereiste voor hun keuze naar welk  land ze op wintersport gaan in 2024. In Oostenrijk is genoeg te beleven en er staat jou niks in de weg om meteen een wintersporthuis of -chalet voor je skivakantie in Oostenrijk in 2024 te boeken.

Een wintersport in Oostenrijk in 2024 is dus voor het hele gezin. Door de kindvriendelijke pistes en de verschillende moeilijkheden is er voor iedereen genoeg te beleven en 's avonds is er ook voor de volwassenen nog genoeg te doen met de vele mogelijkheden voor Après-Ski. Hierdoor hoeft niemand zich te vervelen en beloofd het een skivakantie te worden om nooit te vergeten. 

Oostenrijk heeft bovendien veel skigebieden om uit te kiezen, als je een skivakantie in Oostenrijk voor 2024 gaat boeken. Met veel grote skigebieden zoals Skiarlberg, Saalbach-Hinterglemm, Silvretta Arena en de Zillertal Arena is er genoeg keus als je houdt van grote skigebieden met veel verschillende pistes. Als je liever een rustigere wintersport in Oostenrijk wilt hebben, dan moet je vooral kiezen voor een skivakantie in Flachau, Kaprun, Mayrhofen of bijvoorbeeld Montafon.

Bij Eurochalets vindt je de wintersporthuizen, voor een wintersport in Oostenrijk in 2024, in alle soorten en maten. Zo kan je voor een wintersport in Oostenrijk in 2024 kiezen voor grote familiechalets, waardoor je met het hele gezin kunt genieten van een perfecte skivakantie in Oostenrijk in 2024. Verder heb je appartementen voor de kleinere gezinnen of als er meerdere gezinnen met elkaar op vakantie gaan. Naast de familiechalets en de appartementen is er genoeg keus uit vrijstaande chalets en vakantiehuizen. Hierdoor is het niet nodig om bang te zijn dat je geen vakantiehuis gaat vinden voor de wintersport in Oostenrijk 2024.

Wintersport Frankrijk 2024

Voor de skivakantie in Frankrijk in 2024 zijn er genoeg mogelijkheden om een vakantiehuis of chalet in Frankrijk te huren. Zo kan je kiezen voor een de perfecte pistes in het populaire skigebied Les Trois Vallées of skiën op de Mont Blanc. Tijdens je wintersport in Frankrijk in 2024 zal er geen enkel moment zijn dat je je verveelt, want naast de vele pistes zijn de dorpen en steden om de pistes heen prachtig. Hierdoor is een wintersport in Frankrijk in 2024 perfect voor het hele gezin. Verder zijn er genoeg kindvriendelijke pistes in Frankrijk, dit betekent dat het voor jong en oud geweldig is om op wintersport in Frankrijk te gaan.

Wintersport Duitsland 2024

Voor een wintersportvakantie dichtbij huis is Duitsland de place to be. Voor veel mensen is een skivakantie in Oostenrijk of Frankrijk te ver van huis en soms onbetaalbaar. Als je kiest voor een wintersportvakantie in Duitsland in 2024 is het niet nodig om ver te reizen en scheelt het veel geld. Wintersport in Duitsland in 2024 betekent wel dat je goed moet kijken naar wanneer er normaal gesproken sneeuw ligt, aangezien de pistes op sommige delen wat lager zijn dan in andere wintersportlanden. Daarnaast is de keuze voor een skivakantie in Duitsland in 2024 perfect voor wintersport met de kids. Er zijn genoeg kindvriendelijke pistes en het is voor veel kinderen een prachtige ervaring om op wintersport te gaan. De populairste pistes voor een wintersport in Duitsland in 2024 vind je in Sauerland, Winterberg en het Zwarte Woud en in Beieren.

Wintersport Tsjechië 2024

Wintersport in Tsjechië in 2024 is een absolute aanrader. Tijdens je skivakantie in Tsjechië zit je in vrij rustige skigebieden. Hierdoor heb je meer tijd om te skiën en sta je niet te wachten op andere mensen. Een skivakantie in Tsjechië in 2024 betekent dat je veel goedkoper uit bent dan in de populaire wintersportlanden zoals Oostenrijk, Frankrijk of Duitsland. Voor de beste skipistes moet je zijn in de Noord-Bohemen en het Reuzengebergte.

Wintersport Zwitserland 2024

Een wintersport in Zwitserland 2024 is misschien niet zo populair als een skivakantie in Oostenrijk of Frankrijk, maar dat betekent niet dat een skivakantie in Zwitserland niet perfect kan zijn. De pistes in Zwitserland zijn namelijk van hoge kwaliteit en er worden jaarlijks veel wedstrijden gehouden. Tijdens de wintersport in Zwitserland kom je veel skigebieden tegen die in elkaar overlopen. Hierdoor kan je makkelijk nieuwe pistes ontdekken en alle prachtige skigebieden in Zwitserland zien. Er zijn ook skigebieden die overlopen in skigebieden die in Oostenrijk liggen. Er zijn in al deze skigebieden genoeg kindvriendelijke pistes, zodat een wintersport in Zwitserland voor iedereen geschikt is. Populaire skigebieden in Zwitserland in 2024 zijn te vinden in Wallis, Berner-Oberland en Graubünden.

Bekijk alle wintersporthuizen