Vakantiehuis Nederland

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van ons eigen land. Met je voeten in de branding, op de fiets door de bossen, met een bootje op de meren of zie hoe de schaduw over de Limburgse wijnheuvels valt. Met ons ruime aanbod particuliere vakantiehuizen in Nederland kan je van het zuiden van Limburg tot aan de Waddeneilanden en Friesland vakantiehuizen in Nederland huren. Een villa aan zee of toch een vakantiehuis in een bos. Een vakantie op de Veluwe of dobberen op de Noordzee. Het is allemaal mogelijk bij Eurochalets.

Vakantiehuizen in Nederland

Zomervakantie 2023

Bekijk vakantiehuizen

Vindt de vakantie die bij jou past

Populaire thema's

Met de Hond

Bij het bos

Card image
Aan zee

Vakantiepark

Vakantiehuizen in Nederland

Uitgelichte accommodaties

Huize Levina Onderdemolen

Stellendam, Goeree-Overflakkee, Nederland

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 103 per nacht

Boerderijtje 117

Epe, Veluwe, Nederland

4 personen

3 slaapkamers

1 badkamer

€ 67 per nacht

Villa Buitenhof De Leistert 3

Roggel, Limburg, Nederland

6 personen

3 slaapkamers

2 badkamers

€ 105 per nacht

Villa Resort De Zanding 14

Otterlo, Gelderland, Nederland

8 personen

4 slaapkamers

1 badkamer

€ 117 per nacht

Appartement Jan van Renesseweg 1 - Renesse 4p

Renesse, Zeeland, Nederland

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 102 per nacht

Vakantiehuis Sint-Annaland, Nederland

Sint-Annaland, Zeeland, Nederland

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 66 per nacht

Appartement &Bed

Schagerbrug, Noord-Holland, Nederland

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 70 per nacht

Vakantiehuis Green Resort Mooi Bemelen

Bemelen, Limburg, Nederland

6 personen

3 slaapkamers

1 badkamer

€ 141 per nacht

Panorama Villa

Nieuw Loosdrecht, Utrecht, Nederland

8 personen

3 slaapkamers

2 badkamers

€ 164 per nacht

Vakantiepark Hunzedal 4

Borger, Drenthe, Nederland

6 personen

3 slaapkamers

1 badkamer

€ 34 per nacht

Vakantie in eigen land

 • Particuliere vakantiehuizen in Nederland
  • Een particulier vakantiehuis in Nederland huren, betekent dat je dichtbij huis bent. Ook al is het dan in je eigen land en wordt er alleen maar Nederlands gesproken, dan kan je alsnog een perfecte vakantie hebben. Voor als je nog jonge kinderen hebt die graag met andere kinderen spelen, is een vakantie in eigen land de perfecte oplossing. Er zijn vaak veel kinderen te vinden op vakantieparken in Nederland. Hierdoor is het voor de kinderen geweldig en gelukkige kinderen maken de ouders ook gelukkig. Kortom, het is een perfecte keuze om een particulier vakantiehuis te huren in Nederland. Naast dat het voor de kinderen perfect is om op vakantie te gaan in eigen land, is er ook nog eens genoeg te beleven. Met prachtige natuurgebieden in de oostelijke provincies van het land en een perfecte kustlijn in het westen is er voor ieder wat wils en kan iedereen ultiem genieten van zijn of haar vakantie in Nederland.
 • Vakantie op de Veluwe
  • Als je een natuurliefhebber bent en je huurt een vakantiehuis in Nederland, dan heb je keus uit vele natuurgebieden. Het grootste natuurgebied is natuurlijk de Veluwe. Bijna iedere Nederlander is er al een keer geweest om te kunnen genieten van de natuur en daar een prachtige wandeling te maken. Rondom de Veluwe zijn er veel vakantieparken te vinden. Hierdoor is er genoeg keus als je een particulier vakantiehuis bij de Veluwe wilt huren.
 • Vakantie aan zee
  • Als je op vakantie gaat in Nederland, dan denk je al snel aan een vakantie aan zee of in ieder geval dicht bij de zee. Bij een vakantiehuis aan zee in Nederland huren zijn er veel opties beschikbaar. Er zijn namelijk veel provincies die aan de kust liggen en dat zorgt ervoor dat er veel keus is uit vakantiehuizen aan zee in Nederland. De populairste kustprovincie is natuurlijk Zeeland. Er zijn dan ook veel mensen die op vakantie naar Zeeland gaan. Niet alleen Nederlanders huren een particulier vakantiehuis in Zeeland, maar ook Duitsers gaan vaak op vakantie naar Zeeland.
 • Vakantieparken in Nederland
  • Er zijn in Nederland veel particuliere vakantiehuizen om te huren, maar er zijn ook veel vakantieparken in Nederland. Er zijn dan ook veel mensen die er bewust voor kiezen om een vakantiehuis op een vakantiepark in Nederland te huren. Je ziet dan veel Nederlanders en je hoeft geen andere taal te gaan spreken. Verder heeft een vakantie in Nederland nog meer voordelen, zoals dat je niet ver hoeft te reizen, je kent de producten in de supermarkten al en het hoeft helemaal niet duur te zijn om een vakantiehuis op een vakantiehuis te huren.
 • Vakantie met de hond in Nederland
  • Als je een vakantiehuis in Nederland huurt, vind je het misschien wel fijn als je hond ook mee kan op vakantie. Er is een ruim aanbod particuliere vakantiehuizen in Nederland met de hond. Hierdoor hoeft je trouwe viervoeter niet naar een tijdelijke opvang of hoeft er niemand thuis te blijven om op de hond te passen.