Vakantiehuis Nederland

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van ons eigen land. Met je voeten in de branding, op de fiets door de bossen, met een bootje op de meren of zie hoe de schaduw over de Limburgse wijnheuvels valt. Met ons ruime aanbod particuliere vakantiehuizen in Nederland kan je van het zuiden van Limburg tot aan de Waddeneilanden en Friesland vakantiehuizen in Nederland huren. Een villa aan zee of toch een vakantiehuis in een bos. Een vakantie op de Veluwe of dobberen op de Noordzee. Het is allemaal mogelijk bij Eurochalets.

Vakantiehuizen in Nederland

Zomervakantie 2024

Bekijk vakantiehuizen

Vindt de vakantie die bij jou past

Populaire thema's

Met de Hond

Bij het bos

Card image
Aan zee

Vakantiepark

Vakantiehuizen in Nederland

Uitgelichte accommodaties

Vakantiehuis Parc Duc de Brabant 7

Diessen-Baarschot, Noord-Brabant, Nederland

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 141 gemiddeld
per nacht

Vakantiehuis Buitenhof Domburg 13

Domburg, Zeeland, Nederland

8 personen

4 slaapkamers

2 badkamers

€ 260 gemiddeld
per nacht

Chalet Landgoed De Scheleberg 2

Lunteren, Gelderland, Nederland

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 64 gemiddeld
per nacht

Vakantiehuis Buitenplaats De Hildenberg 4

Appelscha, Friesland, Nederland

6 personen

3 slaapkamers

2 badkamers

€ 147 gemiddeld
per nacht

Vakantiepark Mölke 8

Zuna, Overijssel, Nederland

4 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 129 gemiddeld
per nacht

Vakantiehuis Charming Beveland Vrijstaand

Colijnsplaat, Zeeland, Nederland

6 personen

3 slaapkamers

2 badkamers

€ 241 gemiddeld
per nacht

Vakantiehuis De Grimberghoeve 2

Notter, Overijssel, Nederland

5 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 162 gemiddeld
per nacht

Vakantiehuis RJ69

Grou, Friesland, Nederland

4 personen

3 slaapkamers

1 badkamer

€ 176 gemiddeld
per nacht

De Zeemeeuw Huis Nr 54

Scherpenisse, Zeeland, Nederland

8 personen

4 slaapkamers

3 badkamers

€ 259 gemiddeld
per nacht

Chalet Resort Venetie Giethoorn

Giethoorn, Overijssel, Nederland

5 personen

2 slaapkamers

1 badkamer

€ 191 gemiddeld
per nacht

Vakantiehuizen in Nederland

Particuliere vakantiehuizen in Nederland

Een particulier vakantiehuis in Nederland huren, betekent dat je dichtbij huis bent. Ook al is het dan in je eigen land en wordt er alleen maar Nederlands gesproken, dan kan je alsnog een perfecte vakantie hebben. Voor als je nog jonge kinderen hebt die graag met andere kinderen spelen, is een vakantie in eigen land de perfecte oplossing. Er zijn vaak veel kinderen te vinden op vakantieparken in Nederland. Hierdoor is het voor de kinderen geweldig en gelukkige kinderen maken de ouders ook gelukkig. Kortom, het is een perfecte keuze om een particulier vakantiehuis te huren in Nederland. Naast dat het voor de kinderen perfect is om op vakantie te gaan in eigen land, is er ook nog eens genoeg te beleven. Met prachtige natuurgebieden in de oostelijke provincies van het land en een perfecte kustlijn in het westen is er voor ieder wat wils en kan iedereen ultiem genieten van zijn of haar vakantie in Nederland.

Het hele jaar door zijn er vakantiehuizen in Nederland te boeken. Of je nu een vakantiehuis in Nederland zoekt tijdens de zomer van 2024, of tijdens de kerstvakantie. Het maakt bij Eurochalets niet uit, omdat er voor alle periodes wel een vakantiehuis te huur is. Op vakantie in eigen land in 2024 is populair bij veel Nederlanders. Lekker dicht bij huis, geen vreemde talen waar je moeite mee hebt en het is voor de kinderen gegarandeerd een geweldige vakantie. 

In Nederland heb je veel wisselende landschappen. Hierdoor is er het hele jaar door wel een mooie locatie om naartoe te gaan tijdens een vakantie. Het hele jaar door is de Veluwe prachtig om naartoe te gaan. Maar als je naar de zee wilt kan je het beste tussen mei en september op vakantie gaan. In Limburg is het tijdens de lente en de zomer geweldig om het landschap te zien en er doorheen te wandelen, maar tijdens de winterperiode zijn er nog de kerstmarkten die het zeker waard zijn om een bezoekje te brengen. Een vakantiehuis huren in Nederland tijdens de meivakantie kan door heel Nederland. In het voorjaar is het eigenlijk overal mooi met de opbloeiende natuur, veel zon en perfecte temperaturen.

Vakantiehuis op de Veluwe

Als je een natuurliefhebber bent en je huurt een vakantiehuis in Nederland, dan heb je keus uit vele natuurgebieden. Het grootste natuurgebied is natuurlijk de Veluwe. Bijna iedere Nederlander is er al een keer geweest om te kunnen genieten van de natuur en daar een prachtige wandeling te maken. Rondom de Veluwe zijn er veel vakantieparken te vinden. Hierdoor is er genoeg keus als je een particulier vakantiehuis bij de Veluwe wilt huren. 

Een vakantie bij de Veluwe is het hele jaar door geweldig. In alle seizoenen is het heerlijk om te wandelen, fietsen of gewoon met de auto langs te rijden. Er zijn veel vakantiehuizen in de directe omgeving van de Veluwe. Naast de vakantiehuizen op de Veluwe of in de directe omgeving, zijn er nog veel meer mogelijkheden die iets verder van de Veluwe verwijderd zijn. 
In de omgeving van de Veluwe zijn er bovendien veel vakantiehuizen die gelegen zijn op een vakantiepark. Een vakantie op een vakantiepark bij de Veluwe heeft vooral voordelen. Zo is het voor de kinderen makkelijk om contact te maken met andere kinderen en zo kunnen er nieuwe vriendschappen ontstaan, verder liggen de vakantieparken vaak dichtbij, of zelfs in de natuur, veel vakantieparken beschikken over een eigen zwembad, waardoor er nog meer te doen is op de vakantieparken bij de Veluwe.

Vakantiehuis aan zee

Als je op vakantie gaat in Nederland, dan denk je al snel aan een vakantie aan zee of in ieder geval dicht bij de zee. Bij een vakantiehuis aan zee in Nederland huren zijn er veel opties beschikbaar. Er zijn namelijk veel provincies die aan de kust liggen en dat zorgt ervoor dat er veel keus is uit vakantiehuizen aan zee in Nederland. De populairste kustprovincie is natuurlijk Zeeland. Er zijn dan ook veel mensen die op vakantie naar Zeeland gaan. Niet alleen Nederlanders huren een particulier vakantiehuis in Zeeland, maar ook veel Duitsers gaan vaak op vakantie naar Zeeland.
Bij een vakantie aan zee in Nederland denken veel mensen aan een vakantie in Zeeland, maar in Nederland heb je veel meer stranden dan alleen de stranden in Zeeland. Voor een vakantie in Nederland aan zee kun je kiezen voor een vakantie in Zeeland, maar ook voor een vakantie in Noord-Holland, Zuid-Holland en de Waddeneilanden. Een vakantie aan zee is voor iedereen genieten. Prachtige wandelingen langs het strand maken, hele dagen op het strand liggen en zo zijn er nog veel meer activiteiten te bedenken die je kan doen tijdens je vakantie aan zee in Nederland

Vakantieparken in Nederland

Er zijn in Nederland veel particuliere vakantiehuizen om te huren, maar er zijn ook veel vakantieparken in Nederland. Er zijn dan ook veel mensen die er bewust voor kiezen om een vakantiehuis op een vakantiepark in Nederland te huren. Je ziet dan veel Nederlanders en je hoeft geen andere taal te gaan spreken. Verder heeft een vakantie in Nederland nog meer voordelen, zoals dat je niet ver hoeft te reizen, je kent de producten in de supermarkten al en het hoeft helemaal niet duur te zijn om een vakantiehuis op een vakantiepark te huren. 
Het voordeel aan het verblijf op een vakantiepark in Nederland is natuurlijk dat je gezellig contact kan maken met de buren, je kinderen kunnen makkelijker met de andere kinderen gaan spelen en vaak is er ook nog eens een recreatieteam aanwezig waardoor je kinderen zich nooit hoeven te vervelen.

​​​​​​​Er zijn door heel Nederland veel vakantieparken te vinden. Ieder vakantiepark heeft unieke kenmerken. Dat kan zijn dat er een subtropisch zwembad aanwezig is, de ligging is midden in het bos, direct aan zee of er is een geweldige speeltuin op het park aanwezig. Door het grote aanbod vakantieparken in Nederland krijg je misschien wel keuzestress, maar je kan de filters makkelijk afstemmen op jouw wensen, zodat je uit minder vakantieparken hoeft te kiezen en je makkelijk een keuze kunt maken en jouw vakantie in Nederland kan boeken.

Vakantie in Nederland met de hond

Als je een vakantiehuis in Nederland huurt, vind je het misschien wel fijn als je hond ook mee kan op vakantie. Er is een ruim aanbod particuliere vakantiehuizen in Nederland waar huisdieren zijn toegestaan. Hierdoor hoeft je trouwe viervoeter niet naar een tijdelijke opvang of hoeft er niemand thuis te blijven om op de hond te passen.
Bij het huren van een vakantiehuis in Nederland is het belangrijk dat je goed kijkt of de hond daadwerkelijk mee mag. In Nederland zijn er veel prachtige wandelgebieden waar je heerlijk de hond kunt uitlaten.