Géén provisie of andere verborgen kosten

Je vakantiehuis zelf verhuren?

Je vakantiehuis verhuren wanneer je wil en aan wie je wil

Een eigen vakantiehuis in Nederland of daar buiten,  klein of groot, wij geloven in een platform waarbij je als huiseigenaar zorgeloos en in alle vrijheid moet kunnen verhuren. Naast een goed platform geloven wij ook in transparantie. Daardoor berekenen wij een vast tarief per jaar en worden er geen commissies berekend voor het verhuren van je vakantiehuis op onze website. Direct starten? Ons team staat voor je klaar om je te ondersteunen bij het plaatsen van je vakantiewoning.

Waarom je vakantiewoning verhuren op Eurochalets?

  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Reserveringen gaan direct naar de eigenaar
  • iCal koppeling met andere kalenders mogelijk
  • Je bepaalt zelf wanneer en aan wie je verhuurt.
  • Eigen inlog om je vakantiehuis te beheren
  • Je vakantiehuis verhuren voor een vast tarief
Eenvoudig je vakantiehuis verhuren

Eenvoudig je vakantiehuis beheren

Wanneer je besluit om je vakantiehuis via onze website te verhuren ontvang je een eigen inlog om je vakantiehuis te beheren. Of het nu gaat om teksten, kenmerken, afbeeldingen: je kunt alles naar eigen wens invullen. Hoe vollediger de informatie, hoe beter je gevonden wordt op onze website.

Gemaakte reserveringen inzien

Bij ons krijg je uitgebreid inzage in de gemaakte reserveringen. Zo zie je de herkomst van reservering, kun je een interne notitie toevoegen en kun je de volledige klant- en prijsdetails inzien van een reservering die op onze website gemaakt is. Heb je meerdere huizen die je wilt verhuren? Om het overzichtelijk te houden bieden wij naast de lijstweergave een planbord aan.

Reserveringen inzien
Prijs invoeren voor je vakantiehuis

Eenvoudig huurprijzen toevoegen

Je hebt zelf 100% vrijheid bij het bepalen en invoeren van je huurprijzen. Wij ondersteunen praktisch iedere situatie. Daarnaast mag je onbeperkt perioden aanmaken. Voor het toevoegen en beheren van je bijkomende kosten hebben wij een soortgelijke module ontwikkeld. Dit houdt het overzichtelijk.

Eigen vakantiehuis website

Naast het plaatsen van een advertentie op onze website is het ook mogelijk om een eigen vakantiehuis website bij ons af te nemen. In dat geval worden de gegevens van de woning automatisch op onze website geplaatst. Ook veranderingen worden automatisch doorgevoerd. Daarnaast is het met een eigen website mogelijk om je beschikbaarheid te synchroniseren met andere websites zoals AirBnB.

​​​​​​​Een complete vakantiehuis website kost bij ons € 50,- per maand zonder opstartkosten.

Direct aan de slag met het verhuren van je vakantiehuis

Voor het plaatsen van je vakantiehuis op onze website rekenen wij een bedrag van € 299,- per jaar (excl. btw). Interesse? Vul onderstaand formulier in en wij gaan voor je aan de slag.

Veelgestelde vragen

Wat is de duur van de overeenkomst?

De advertentie heeft een looptijd van 12 maanden. Een maand voor het verlopen de advertentie krijg je van ons een nieuwe factuur om te verlengen voor de volgende 12 maanden.

Hoe zit het met opzeggen?

Na betaling word je vakantiehuis 12 maanden getoond op de website. Wil je de samenwerking stoppen? Zeg dan uiterlijk één maand voor het verlopen van je advertentie op.

Hoe zit het met commissies bij een boeking?

Doordat wij met een vast tarief per jaar werken hoef je bij ons geen commissie over de gemaakte boekingen te betalen. Ook tref je bij ons geen andere verborgen kosten aan.

Wordt mijn vakantiehuis ook elders geubliceerd?

Het antwoord is heel simpel: nee. Wij zullen je vakantiehuis niet op ondere websites aanbieden zonder dat je hier toestemming voor hebt gegeven.