ZEKERHEID IN ONZEKERE TIjDEn

CORONA GELDTERUGGARANTIE


Corona - Geldteruggarantie
Update 21 oktober 2021: Helaas is het coronavirus nog steeds de wereld niet uit, maar de overheid heeft inmiddels het oranje (negatief) reisadvies voor steeds meer landen op geel of groen gezet. Dit geldt ook voor alle landen binnen de EU. Voor de meest actuele gegevens kijkt u op de websites van de overheid (klik hier) en de ANWB (klik hier).

Voor onze vakantiehuizen is de Corona-Geldteruggarantie van toepassing. Boek nu met zekerheid!
Onderstaand treft u aan hoe de Geldteruggarantie werkt.

Hoe werkt de geldteruggarantie?
* Indien voor uw vakantiebestemming/regio een negatief reisadvies (code oranje/rood) wordt afgegeven, het land waar u doorheen moet reizen om bij uw vakantiewoning te kunnen komen of als u zelf in een gebied woont met code oranje/rood en daardoor niet mag reizen, dan is de geldteruggarantie van toepassing. Kortom: uw bestemming is niet bereikbaar.
* Indien wij hierdoor uw vakantie moeten annuleren ontvangt u binnen 4 weken uw geld terug.  Reisadviezen kunnen regelmatig wijzigen. Daarom vindt de beoordeling om te annuleren plaats vanaf 7 dagen voor aanvang van uw vakantie, op basis van het advies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken (klik hier).
* Als uw vakantie wel door kan gaan, maar u wilt zelf annuleren, dan gelden hiervoor de standaard annuleringsvoorwaarden

Adresgegevens

Kelvinring 44
2952 BG, Alblasserdam
Nederland

Telefonisch contact

Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09:00-17:00.

+31 (0)184-42 20 04

E-mail

Stuur ons een e-mail en wij reageren binnen één werkdag.

  • info@eurochalets.nl