Over Eurochalets

In 1995 zijn Christiaan Olie (O& Wim Snoek (S) begonnen met vakantiehuizen te verhuren in Tsjechië. Het vakantiehuizenaanbod werd al snel verder uitgebreid naar meerdere landen. Christiaan is na een paar jaar gestopt en heeft Marleen Snoek zijn plaats ingenomen. Na verloop van tijd is er voor gekozen om het aanbieden van particuliere vakantiehuizen voort te zetten onder een eigen label: EuroChalets. 

Grootste aanbod particuliere vakantiehuizen! 

Dankzij de samenwerking met diverse partners beschikken wij over ruim 88.000 particuliere vakantiehuizen. Dankzij dit grote aanbod is het niet langer nodig om diverse websites af te struinen op zoek naar een geschikte vakantiewoning. Wij hebben voor iedereen een passende vakantiewoning. Hebben wij die niet? Dan is de kans klein dat je elders wel een geschikt vakantiehuis zult vinden.

Wij weten waar we over praten! 

Voordat we een vakantiehuis gaan verhuren wordt dit vakantiehuis of appartement persoonlijk door onze collega's ter plaatse geïnspecteerd. Wij weten zodoende wat we verhuren en dit zorgt ervoor dat we er zeker van zijn dat we alleen vakantiehuizen van goede kwaliteit verhuren. Daarnaast verkennen we altijd eerst zelf de omgeving zodat we u bij alle vragen over de omgeving, bezienswaardigheden en uitstapjes een passend antwoord op uw vraag kunnen geven.